Blog.

Yazılım, tasarım, e-ticaret, mobil gibi birçok dijital alanda bir sürü faydalı bilgi. Hemen kendi işinizde bunları hayal edin!

WordPress İçin SEO Uyumlu İçerik Oluşturma

İçindekiler Arama motoru optimizasyonu (SEO), web sitenize yönelik organik trafik için hayati önem taşıyan bir dizi teknik ve en iyi uygulamaları kapsar. WordPress, SEO dostu bir platform olarak tanınırken, içerik üreticilerinin doğru stratejileri izlemesi gerekir. Anahtar Kelime Öncelikle, bir anahtar kelime araştırması yapmalısınız. Bu, hedef kitlenizin arama yaptığı anahtar kelimeleri belirlemenizi sağlar. Google Anahtar Kelime […]

detail Devamını Oku

WordPress 503 Service Unavailable Hatası Nasıl Çözülür?

WordPress 503 Service Unavailable hatası, bir web sunucusunun bir isteği işleme kapasitesine sahip olmadığını gösterir. Bu hatayı gördüğünüzde, web sunucusu şu anda meşgul olduğundan veya bakım için kullanılamıyor olduğundan dolayı isteğinizi işleyemeyecektir.

detail Devamını Oku

WordPress Google Analytics Kodu Ekleme

WordPress Google Analytics, Google tarafından sağlanan ücretsiz bir web istatistik hizmetidir. Bu hizmet, bir web sitesinin ziyaretçi sayısı, ziyaretçi kaynakları, sayfaların ziyaret edilme oranları gibi bilgileri toplar ve raporlar halinde sunar.

detail Devamını Oku

WordPress Bakım Modu Nedir? Bakım Modu Nasıl Aktif Edilir?

WordPress Bakım Modu, WordPress için bir özelliktir ve sitenizi bakım moduna almanıza izin verir. Bu modda, ziyaretçiler sitenize erişemezler ve sadece yöneticiler giriş yapabilirler.

detail Devamını Oku

En İyi 5 WordPress Popup Eklentisi

Web siteleri SEO çalışmaları ile üst sıralarda listelenmeye çok önem verir. Ancak ziyaretçileri siteye çekmek kadar siteye gelen ziyaretçilerin…

detail Devamını Oku

Firma Web Tasarımı

Firmamız bu açıdan, firma web tasarımı konusunda uzman ekibiyle firmalara profesyonel bir şekilde hizmet vermektedir.

detail Devamını Oku

Kurumsal Web Tasarımının Faydaları Nelerdir?

Kurumsal web tasarımının faydaları nelerdir? konusunda tüm merak ettiklerinizi bu yazımız içerisinde bulabilirsiniz.

detail Devamını Oku

Web Tasarımı Nedir?

Bir kişi veya kurumun dijital ortamda görünen yüzü olarak tanımlayabileceğimiz web tasarımı nedir, web sitesinin Google gibi arama motorlarındaki erişimini sağlamak, grafik ve metinlerle zenginleştirilen çalışmalardır.

detail Devamını Oku

Şirket Web Tasarımı

Günümüzde internet kullanımın gittikçe artması ile web sitesi ihtiyacı da aynı oranda artmaktadır. Çağdaş yaşam koşulları gereği şirketler web sitesi sahibi olarak kendilerini tanıtmak istemektedir

detail Devamını Oku

WordPress PDF Ekleme Nasıl Yapılır?

Açık kodlu bir yazılım olan wordpress, kullanım ve kurulum kolaylıkları nedeni ile pek çok site sahibi tarafından tercih edilir. Blok, forum gibi pek çok…

detail Devamını Oku

WordPress Kullanıcı Adı Değiştirme Nasıl Yapılır?

Wordpress web sitesi kullanımı karışık gibi görünse Wordpress kullanıcı adı değiştirme işlemi de diğer birçok işlem gibi son derece kısa sürede…

detail Devamını Oku

Shopify Nedir?

Geldiğimiz noktada teknolojik gelişmeler bütün tartışmaların üzerindedir. Bugün dünyada milyarlarca insan internete…

detail Devamını Oku

Ktunnel Proxy Nedir? Özellikleri Nelerdir?

Ktunnel proxy nedir? Proxy vekil sunucu olarak Türkçeye çevrilebilir. İnternet bağlantılarında aktif olarak kullanılan bu servis ağı, daha güvenli ve hızlı bir…

detail Devamını Oku

Google Chrome’da Bağlantınız Gizli Değil Hatası Nasıl Çözülür

Masaüstü, diz üstü ve tüm akıllı cihazlarda Google Chrome tarayıcında “ bağlantınız gizli değil” hatası alınabilir. Google Chrome en çok kullanılan…

detail Devamını Oku

GitHub Nedir ve Ne İçin Kullanılır?

İnternette uzun zaman geçiren kişiler yaptıkları işi çok iyi bilseler de teknolojinin hızla gelişmesi onları birtakım kavramlara yabancı duruma getirebilir. GitHub nedir ne için kullanılır? GitHub yeni…

detail Devamını Oku

Flutter Nedir?

Teknoloji her geçen gün yeni program ve dijital kavramlarla karşımıza çıkar. Buradan bakıldığında teknolojik gelişmelerin sınırlarını zorladığını söyleyebiliriz. Flutter kavramı da bunlardan biridir.

detail Devamını Oku

SEO Uyumlu Web Tasarımı Nedir?

SEO kelimesini etrafımızdan ya da internetten sürekli olarak duymaktayız. Bu sektör öyle geniş bir alana yayılmış olmalı ki SEO uzmanları adı verilen bir meslek dalı da bulunmaktadır.

detail Devamını Oku

WordPress Sıfırlama Nasıl Yapılır?

WordPress sitesinin en fazla tercih edilen site olmasının özelliklerinden biri kullanıcılarına sunduğu avantajlardır. Bu avantajlardan biri ise zamanın minimal bir biçimde kullanılmasını sağlamasıdır.

detail Devamını Oku

WordPress Cache Temizleme Nasıl Yapılır

Wordpress Cache, sunucu yükünü azaltmak ve sitenin daha hızlı açılmasını sağlamak adına resim, nesne, css ve vb. verileri geçici olarak saklama mekanizmasıdır.

detail Devamını Oku

WordPress Siteye Harita Ekleme

İşletmeler potansiyel müşterilerinin daha hızlı bir şekilde web sitesini bulabilmesi için çalışmalar yürütürler. Fiziksel adresi olan işletmeler web sitelerinde yazılı olarak adres belirtmek yerine harita kullanmak çok daha etkili kullanımlar…

detail Devamını Oku

WordPress Sayfa Kopyalama Nasıl Yapılır?

Wordpress en fazla tercih edilen web sitelerden biridir. Bunun en önemli nedenlerinden biri Wordpress ’in gelişmiş site olma özelliklerini taşımasıdır. Örneğin Wordpress sayfa kopyalama çok kısa sürede ve tek bir tıkla yapacağınız…

detail Devamını Oku

WordPress Veritabanı Bağlantısı Kurulurken Hata Oluştu Hatası

Wordpress kullanıcılarının wordpress veritabanı bağlantısı kurulurken hata oluştu, sorunları ile çok fazla karşılaşıyor. Bu hata pek çok nedenden dolayı oluşabilir…

detail Devamını Oku

WordPress Font Değiştirme

Wordpress font değiştirme yalnızca yazılan yazı karakterlerini veya görsellerin yazı karakterini değiştirmek için de kullanabilirsiniz. Font değişikliği yazıların alt başlıklarında kullanılabildiği gibi formüllerin yazı karakterini değiştirmek için de kullanılır.

detail Devamını Oku

403 Forbidden Hatası Nedir? 403 Hatası Nasıl Çözülür?

Dijital ortamda gerek kendi kullanımlarınıza bağlı olarak gerek sistem sorunlarından kaynaklı gerekse de genel kullanımlara ilişkin arızalardan dolayı hatalarla karşılaşılabilir. Bunlardan biri de 403 hatasıdır. Farklı durumlara göre değişiklik…

detail Devamını Oku

Bootstrap Nedir ve Nasıl Kullanılır?

Web sitesi tasarımlarının başarılı kabul edilmesi için bazı özellikleri taşımaları gerekmektedir. Profesyonel anlamda yapılacak web sitesi tasarımlarında aranacak en önemli özelliklerden biri sitenin tüm cihazlarla uyum içinde çalışması olmaktadır.

detail Devamını Oku

DNS Ayarları Nasıl Değiştirilir?

DNS bilgisayarlarda yararlanılan bir sistemdir ve bu sistemin ayarlarının yapılması zaman zaman gerekli olan bir durumdur. Domain Name Server teriminin baş harfleri kullanılarak oluşturulan DNS tanımlaması ile ilgili olarak yapılacak ayar işlemlerinde öncelikle bilinmesi…

detail Devamını Oku

WordPress Domain Değiştirme

Çeşitli nedenlere bağlı olarak WordPress domain değiştirme işlemi yapılmak zorunda kalınır. Bu nedenler arasında marka ismi değişikliği, domain uzantı değişikliği gibi etmenler söz konusudur. Wordpress Domain Değiştirme gerekli olduğunda yapılması gereken bazı işlemler söz konusudur.

detail Devamını Oku

DNS_probe_finished_nxdomain Hatası ve Çözümü

Zaman zaman karşılaşılan problemler arasında yer alan DNS sunucularına yönelik problemler çeşitli nedenlere bağlı olarak oluşabilmektedir. DNS-Probe-Finisheed-Nxdomain Hatası ve Çözümü merak edilen konular arasında yer alırken DNS’nin ne olduğu da bilinmesi gerekenler arasında bulunur.

detail Devamını Oku

XAMPP ile Localhost WordPress Kurulumu Nasıl Yapılır?

Hosting’e ihtiyaç duymadan web sitesi kurmanız için yapmanız gerekenleri anlatıyoruz… Bir web çalışması yapmak istediğiniz zaman , hosting’e bağlı kalmak zorunda değilsiniz. Localhost WordPress kurulumu yaparak çalışmalarınızı…

detail Devamını Oku

WordPress upload_max_filesize Hatası ve Çözümü (2021)

WordPress altyapısı ile hazırlamış olduğunuz sitenizde bazen bazı sıkıntılar oluşabilir. Bunlardan biri ise wordpress upload_max_filesize hatasıdır. Hatanın neden oluştuğunu ve çözümüne yazımızın devamında değiniyoruz.

detail Devamını Oku

Web Tasarım Firması Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Bir web tasarım firması seçerken nelere dikkat etmeliyiz? düşüncesinde olan kullanıcılarımız bunları göz önünde bulundurarak firma tercihi yapabilirler.

detail Devamını Oku

En İyi 3 WordPress İletişim Formu Eklentisi

Siteniz için WordPress iletişim formu eklentisi mi arıyorsunuz? Piyasada yüzlerce ücretsiz ve ücretli iletişim formu bulunduğundan siteniz için doğru tercihi yapabilmeniz adına bu makaleyi sizler için hazırlıyoruz.

detail Devamını Oku

En İyi 3 WordPress Resim Optimizasyon Eklentisi

Web siteleri SEO ile uyumlu bir şekilde çalıştığı zaman arama motorlarında en üst sıraya yerleşerek günlük ziyaretçi trafiğinin artmasını sağlar.

detail Devamını Oku

Web Tasarım Çeşitleri Nelerdir?

İçerisinde bulunduğumuz 21.yüzyılın İnternet ve Bilişim Çağı olarak nitelendirilmesi sonucu hemen hemen her işimiz internet üzerinden yapılmaya başlanmıştır.

detail Devamını Oku

Profesyonel Web Tasarım Nasıl Olmalıdır?

Çağımızın teknolojilerini güncel olarak takip eden kurumsal şirketler yazılım gibi teknolojilerden maksimum düzeyde fayda sağlamak amacıyla bazı yatırımlar yapmaktadır.

detail Devamını Oku

Kurumsal Web Tasarım Nedir?

İçinde bulunduğumuz çağın en gerekli ve önemli ihtiyaçlarından biri internettir. Günlük hayatımızda iş, iletişim, bilgi edinme ve eğlence gibi birçok alanda internetten faydalanmaktayız.

detail Devamını Oku

Web Tasarım Faydaları

Günümüzde git gide artan internet teknolojisi ile firmalar kendilerini tanıtan ve yansıtan bir web sitesi edinmektedir. Kişi veya kurumların; markalarını, ürün veya hizmetlerini tanıtmak amacı ile yaptığı en iyi reklam biçimi ise web tasarımıdır.

detail Devamını Oku
Aklınızda bir proje varsa...
Bizimle iletişime geçin.
TEKLİF AL
Bizi Arayın